Officiell webbshop för DJO Nordic
Maksuton toimitus alk. €50. Pätee vain korttiaksussa

DJO Tuotemerkit

DJO™ käsittää yhdessä Aircast®-, DonJoy®- ja ProCare®-merkkien kanssa seuraavat merkit ja tuoteryhmät. Tulemme edelleen kehittämään lääkinnällisiä laitteita, jotka yleistyvät terveydenhuollossa ja parantavat elämänlaatua ja pyrkivät tarjoamaan tukea ja ratkaisuja, jotka ylittävät asiakkaan odotukset. Olemme globaali yhtiö, joka tarjoaa maailman arvostetuimmat tuotemerkit ja ratkaisut liikuntaelinten ja verenkiertohäiriöiden hoitoon ja kivunlievitykseen, kuten ortoosit ja tukijärjestelmät, kirurgiset implantit ja apuvälineet. Tuotemerkkimme nostavat potilasmukavuuden tasoa palkituilla innovaatioilla. Tiivis yhteistyö ortopedian ammattilaisten ja fysioterapeuttien kanssa on auttanut meidät johtavaan markkina-asemaan eri osa-alueilla. Haluamme parantaa potilaiden elämänlaatua tarjoamalla älykkäitä lääkinnällisiä laiteratkaisuja.

AIRCAST
Aircast tarjoaa ammattimaisia ja korkealaatuisia ratkaisuja, joiden tehokkuus ja potilasmukavuus on osoitettu. Aircastin luotettavaan tuotevalikoimaan kuuluvat jalka- ja nilkkaortoosit, kylmäterapia- ja vaskulaarijärjestelmät sekä ensihoidon, kuntoutuksen ja laskimotukosten ennaltaehkäisyn ratkaisut.

CEFAR
Cefar on DJO-tuotemerkki, joka alkoi kehittää elektroterapian tekniikkaa ja lääketieteellistä tutkimusta tuotteiksi vuonna 1975. Elektroterapia on tehokas ja sivuvaikutukseton hoitomenetelmä, ja Cefar tarjoaa kannettavia TENS-stimulaattoreita, joita käytetään terveydenhuollossa, mutta myös valikoimalla jota potilas voi helposti käyttää osana kuntoutusta ja kivunlievitystä kotioloissa.

CHATTANOOGA
Chattanooga asettaa standardit liikuntaelimistön ja neurologisten sairauksien sekä pehmytkudossairauksien kuntoutukseen. Chattanooga on ollut useiden vuosien fysioterapian tuotemerkki ja tuonut alalle monia uusia innovaatioita. Chattanooga tarjoaa laajan valikoiman tuotteita sairaaloille, klinikoille ja kotihoitoon mukaan lukien kliininen sähköterapia, hoitopöydät, ultraääni- ja laserlaitteet, paineaaltolaitteet, lämpöhoitotuotteet ja CPM-koneet.

COMPEX
Compex on kaikkea, mitä sveitsiläiseltä tekniikalta voi odottaa: erinomaista suorituskykyä, luotettavuutta ja
edistyksellisyyttä. Compex on luonut innovatiivisimmat teknologiat sähköisen lihasstimulaation alalla, mukaan lukien patentoidun Mi-huipputeknologian, joka mahdollistaa yksilöllisen lihasstimulaation optimaalisten tulosten valmistamiseksi. Viimeisten 20 vuoden aikana rakennetun vahvan maineen ja tietotaidon ansiosta Compexin lihasstimulaattoreista on tullut ”must” huippu-urheilussa.

DONJOY
DonJoy tarjoaa kattavan valikoiman kovia ja pehmeitä ortooseja kehon lähes jokaiseen niveleen. Ne ovat tunnettuja FourcePoint™-saranatekniikalla varustetuista nelipisteisistä polviortooseista, joita käytetään ligamenttivammojen kuntoutukseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn kaikkialla maailmassa.

EXOS
Exos on erinomainen vaihtoehto kipsaukselle ja stabiilille ortoosihoidolle. Exos sovitetaan ja muotoillaan yksilöllisesti potilaan mukaan. Exos on uudelleenmuotoiltava, säädettävä ja vedenpitävä ratkaisu murtumien ja stabilointia vaativien vammojen hoitoon. Se voidaan riisua ja pukea sekä säätää ainutlaatuisen BOA-suljinjärjestelmän avulla.

PROCARE
ProCare tarjoaa laajan valikoiman ortopedisia tukijärjestelmiä ja tuotteita takaamaan potilaan optimaalisen hoidon ja turvallisuuden. ProCare-sarja on tunnettu ja arvostettu tuotemerkki sairaaloissa ja klinikoilla ympäri maailman. Sen tuotteet on suunniteltu auttamaan potilaita kuntoutusvaiheesta täydelliseen toipumiseen.

Lisätietoja tuotemerkeistämme ja yrityksestämme sekä yhteystietomme on annettu kansainvälisellä kotisivullamme DJOglobal.fi

Brands