Officiell webbshop för DJO Nordic
Maksuton toimitus alk. €50. Pätee vain korttiaksussa

Tietoja meistä

DJO on korkealaatuisen lääketieteellisen tekniikan johtava kehittäjä, valmistaja ja toimittaja. Yritys tarjoaa ratkaisuja tuki- ja liikuntaelinten sekä sydämen ja verenkiertoelinten terveyteen ja kivunlievitykseen. DJO:n tuotteet on tarkoitettu monille potilashoidon alueille, kuten vammojen ehkäisyyn, leikkauksen jälkeiseen kuntoutukseen sekä vammojen tai rappeuttavien sairauksien hoitoon.

Tuotteitamme käyttävät ortopedian asiantuntijat, neurokirurgit, perusterveydenhuollon lääkärit, kipuasiantuntijat, fysioterapeutit, jalkahoidon asiantuntijat, kiropraktikot, valmentajat ja muut ammattimaiset hoitajat. Lääkinnällisiä laitteitamme käytetään myös urheilun, kuntoutuksen, vammojen ennaltaehkäisyn ja itsehoidon parissa. Tuotevalikoimamme koostuu muun muassa kova- ja pehmeärunkoisista ortooseista , kylmä- ja lämpökäsittelyistä, luun kasvun stimulaatiosta, sydän- ja verisuoniterveyden järjestelmistä, kivunlievitykseen käytettävästä sähköstimulaatiosta ja fysioterapiatuotteista.Kirurgian käyttökohteisiin tarjoamme laaja valikoiman lonkka-, polvi- ja olkanivelten toiminnan palauttavia tuotteita.

DJO:n tuotemerkkejä ovat Aircast, Cefar, Chattanooga, Compex, DJO Surgical, Dr Comfort, Exos ja ProCare. Katso lisätietoja yrityksestä sivulta www.DJOglobal.fi

Brands